Laptop servis Beograd

Vršimo popravku svih kvarova izazvanih na laptop računaru, bilo da su hardverske ili softverske prirode u najkraćem roku.

Instalacija sistema

Ukoliko ste kupili nov laptop, koji na sebi nema instaliran sistem, mi ćemo to uraditi za vas, sa svim drajverima i osnovnim programima. Ovakvu vrstu intervencije završavamo za svega par sati.

Reinstalacija sistema

Imate laptop koji radi jako sporo ili izbacuje mnogo grešaka, verovatno je vreme za ponovno instaliranje operativnog sistema. Radimo to za svega par sati, sa čuvanjem vaših podataka, instalacijom drajvera i osnovnih programa.

Čišćenje laptop-a od prašine i zamena termalne paste

Ako primetite da je vaš laptop postao bučniji i više se greje nego pre, verovatno je vreme za čišćenje i zamenu termo-provodne paste na čipovima. Radimo to veoma pedantno i sa termalnim pastama koje imaju visoku provodljivost. Preporučeno je da jednom godišnje radite čišćenje, a najbolje pred letnju sezonu, kada se uređaji znatno više zagrevaju.

Zamena lap top ekrana

Jako čest kvar kod laptop računara, koji mi rešavamo za manje od sat vremena kod većine uređaja. Za većinu aktuelnih modela već imamo polovne ili nove ekrane, a zamena se vrši jako brzo.

Zamena lap top tastature

Posedovanjem jako velike mreže dobavljača polovnih i novih testatura zamena se vrši u toku jednog radnog dana.

Zamena laptop baterije

Velikoj većini korisnika autonomija baterije je jako bitna. Ukoliko njen kapacitet padne, vreme je za zamenu. Nabavljamo nove ili polovne baterije, originale ili zamenske, izbor je na vama, a mi ćemo je nabaviti i ugraditi u toku jednog radnog dana.

Zamena kućišta

Kod današnjih modela laptop uređaja, jako čest je problem je oštećenje kućišta ili šarki. Takve probleme rešavamo reparacijom ili nabavkom novog ili polovnog dela.

Popravka matične ploče

Kao najkompleksnija komponenta svakog računara, zamena matične ploče može da bude jako skupa, posebno na laptop računarima, gde je jako mnogo komponenti integrisano na istu. Zato mi nudimo popravku matičnih ploča, ukoliko je to moguće, takav servis će vas koštati višestruko manje od zamene.

Poprvka punjača

Jako često zbog svoje mobilnosti, dolazi do oštećenja kabla punjača, a njegova popravka je u većini slučajeva za nas jako jednostavna. Ukoliko je punjač neisplativo popravljati, nudimo i nabavku novih ili polovnih, zamenskih ili originalnih punjača.

Nadogradnja laptop računara

Imate uređaj koji je nešto stariji, ali i dalje radi, samo je nesto sporiji za današnje standarde ili nema dovoljan skladišni kapacitet? Nadogradićemo ga koliko je moguće sa brzim i boljim komponentama, a on će nakon toga sve zahteve znatno bolje rešavati.

Vršimo sve vrste popravki laptop računara, a iznad su navedene najčesce, pa bilo kakav problem da imate, budite slobodni da nam se obratite!

dijagnostika-racunara

Detaljna dijagnostika laptop računara

Kako bismo do kraja razumeli šta je potrebno učiniti kako bi vaš laptop računar ispostavljao najbolje performanse ili kako bi nakon otklanjanja eventualnih kvarova ponovo ispravno funkcionisao pre svega vršimo detaljnu dijagnostiku svih komponenti laptop računara.

Dijagnostika podrazumeva detaljnu analizu svakog od delova vašeg laptop računara, kako bi u slučaju kvara bilo moguće što efikasnije i do kraja ga otkloniti, a uz to ostvariti maksimalne performanse računara.

Potrebna vam je pouzdana usluga?