Desktop servis

Vršimo popravku svih komponenti desktop računara i otklanjamo svaki vid hardverskog ili softverskog problema u najkraćem roku.

Instalacija sistema

Ukoliko ste kupili nov desktop računar, koji na sebi nema instaliran sistem, mi ćemo to uraditi za vas, sa svim drajverima i osnovnim programima. Ovakvu vrstu intervencije završavamo za svega par sati.

Reinstalacija sistema

Imate računar koji radi jako sporo ili izbacuje mnogo grešaka, verovatno je vreme za ponovno instaliranje operativnog sistema. Radimo to za svega par sati, sa čuvanjem vaših podataka, instalacijom drivera i osnovnih programa.

Čišćenje računara od prašine i zamena termalne paste

Ako primetate da je vaš računar postao bučniji i više se greje nego pre, verovatno je vreme za čišćenje i zamenu termo-provodne paste na čipovima. Radimo to veoma pedantno i sa termalnim pastama koje imaju visoku provodljivost. Preporučeno je da jednom godišnje radite čišćenje, a najbolje pred letnju sezonu, kada se uređaji znatno više zagrevaju.

Zamena ili popravka komponenti

Računar ne reaguje na pritiskanje dugmeta za paljenje, ne izbacuje sliku na monitor ili se gasi u radu, verovatno je neka od komponenti oštećena i vreme je za popravku ili zamenu. Mi ćemo to uraditi u najkraćem mogućem roku.

Nadogradnja računara

Vas računar više nije tako brz ili ne može da izvrši radnje koje zahtevaju programi na kojima radite? Ne morate da kupujete novi računar. Vreme je za nadogradnju sa boljim i brzim komponentama. Mi ćemo ih nabaviti za vas i ugraditi u što kraćem roku!

Sklapanje racunara

Po vašoj zelji ili našoj preporuci u zavisnosti od toga za šta računar koristite, možemo da sklopimo dosta bolju “mašinu” za manje novca, nego što to nude prodavnice tehnike.

Sve vrste popravki

Radimo sve vrste popravki desktop računara, a iznad su navedene najčešće usluge. Bilo kakav problem da imate, budite slobodni da nam se obratite.

Detaljna dijagnostika dekstop računara

Kako bismo do kraja razumeli šta je potrebno učiniti kako bi vaš dektop računar ispostavljao najbolje performanse ili kako bi nakon otklanjanja eventualnih kvarova ponovo ispravno funkcionisao pre svega vršimo detaljnu dijagnostiku svih komponenti računara.

Dijagnostika podrazumeva detaljnu analizu svakog od delova vašeg desktop računara, kako bi u slučaju kvara bilo moguće što efikasnije i do kraja ga otkloniti, a uz to ostvariti maksimalne performanse računara.

Potrebna vam je pouzdana usluga?